22 C
Blanes

Bona part dels treballadors del Gran Palace no arriben a acords per les indemnitzacions

La meitat dels treballadors del Gran Palace es troben en una situació incerta. Estan negociant les seves condicions laborals amb l'empresa per tal d'arribar a un acord i fixar les indemnitzacions. Però, de moment, no cobren, perquè el Gran Palace no ha obert les portes enguany, i tampoc reben atur, perquè no s'ha arribat encara […]

Darreres Notícies

La meitat dels treballadors del Gran Palace es troben en una situació incerta. Estan negociant les seves condicions laborals amb l'empresa per tal d'arribar a un acord i fixar les indemnitzacions. Però, de moment, no cobren, perquè el Gran Palace no ha obert les portes enguany, i tampoc reben atur, perquè no s'ha arribat encara a cap resolució.

 

circo de las estrellas

Estem parlant de 22 empleats, que depenen de Toronto, una de les dues empreses mercantils que treballen pel Gran Palace. Són, bàsicament, ballarins i artistes que oferien els espectacles de la sala de festes, i no es posen d'acord amb la direcció en calcular la seva antiguitat i els dies que els pertoca com a indemnització.

 

Qui ha donat suport a aquests treballadors és el grup d'ICV-EUiA, tant a aquesta part de la plantilla com a la resta, que ja ha acordat unes indemnitzacions mínimes, de 20 dies per any treballat. La portaveu del grup, Rosa Maria Santamaria, considera que als treballadors del casino se’ls ha fet molt de cas però que, en canvi, “hi ha una gran diferència” amb els del Gran Palace.

 

En el cas dels treballadors que rebran les indemnitzacions mínimes, estem parlant de 19 persones. Arran del tancament de la sala de festes, més de 40 empleats es queden al carrer, dels quals la majoria són veïns de Lloret.

 

Segons CCOO, les gestions per part del Gran Palace van començar a principis de febrer, amb l'objectiu de no obrir les portes aquesta temporada. L'empresa assegura que té pèrdues econòmiques des de fa 4 o 5 anys. En el seu lloc, el nou pla general d’urbanisme (POUM) hi preveu la construcció de pisos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist