21.8 C
Blanes

Busquen un home desaparegut a la Cala dels Frares

Busquen un home que hauria desaparegut ahir en una cala de Lloret, situada darrere el Castell d'en Plaja. Fonts policials expliquen que van trobar, a sobre d'unes roques a la Cala dels Frares, una pila de roba, documentació i un telèfon mòbil.   Corresponen a un home de nacionalitat marroquina, d'uns 40 anys i que […]

Darreres Notícies

Busquen un home que hauria desaparegut ahir en una cala de Lloret, situada darrere el Castell d'en Plaja. Fonts policials expliquen que van trobar, a sobre d'unes roques a la Cala dels Frares, una pila de roba, documentació i un telèfon mòbil.

 

circo de las estrellas

Corresponen a un home de nacionalitat marroquina, d'uns 40 anys i que sembla que no és veí de Lloret. Segons les mateixes fonts, la família del desaparegut va interposar ahir una denúncia als mossos d'esquadra. Arran d'això, es va iniciar una recerca pels voltants de la zona, sense resultats.

 

Avui al matí les tasques s'han reiniciat, i s'han fet per aire, per mar i per terra. No han trobat res, de moment. Estan avisats els creuers que recorren la costa brava i també els navegants habituals. A les tasques de recerca hi participen els mossos d'esquadra, policial local i protecció civil. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist