4.6 C
Lloret de Mar

Una cadena a Instagram commemora el Dia Internacional de les Malalties Minoritàries

L'ha impulsat l'Alba Saskia Rivas, a través de l'associació que presideix, Hope.

Alba Saskia Rivas
Alba Saskia Rivas

Darreres Notícies

Coincidint amb el dia internacional de les malalties minoritàries, que se celebra demà, 28 de febrer, l’Alba Saskia Rivas ha impulsat una campanya a través d’Instagram. Recordem que l’Alba pateix una d’aquestes malalties, la síndrome de Brown Vialetto Van Laere.

servicios profesionales jimenez

La campanya consisteix en crear una cadena a Instagram, penjant una imatge i explicant la història sobre alguna raresa que tenim, amb l’etiqueta #MiRarezaMiGrandeza. Segons l’Alba Saskia, els usuaris pengen qualsevol tipus de raresa que tenen, tan física com de caràcter.

Les malalties minoritàries afecten més de 300 milions de persones a tot el món, i depenen totalment de la recerca. Una d’aquestes malalties és la que pateix l’Alba, la Síndrome de Brown Vialetto Van Laere. Alguns dels símptomes són la pèrdua d’audició o la debilitat muscular.

Nascuda a Blanes, però lloretenca d’adopció, l’Alba es va donar a conèixer com a finalista del premi Planeta amb Con un par de alas, la novel·la que va escriure en només dues setmanes. L’Alba presideix l’associació Hope.

spot_img

El + Vist