18 C
Blanes

Caiacs lloretencs a Venècia

Estats Units, Canadà, Austràlia i també Catalunya, en concret, Lloret de Mar. Aquestes són algunes de les procedències dels participants a la Vogalonga de Venècia, considerada unes de les regates de rem massives de la primavera. Cal tenir en compte que és no competitiva i que hi està prohibida la participació de les embarcacions de […]

Darreres Notícies

Estats Units, Canadà, Austràlia i també Catalunya, en concret, Lloret de Mar. Aquestes són algunes de les procedències dels participants a la Vogalonga de Venècia, considerada unes de les regates de rem massives de la primavera. Cal tenir en compte que és no competitiva i que hi està prohibida la participació de les embarcacions de motor. Fa molts d'anys que la Vogalonga se celebra a la ciutat dels canals amb l'objectiu de cridar l'atenció de les autoritats sobre els problemes que provoquen els vaixells de motor.

 

circo de las estrellas

Els representants lloretencs assisteixen per tercer cop consecutiu a la prova i ho fan amb caiacs, una de les embarcacions permeses. Un total de 13 caiaquistes del Centre Excursionista seran presents diumenge a la Vogalonga. S'han desplaçat avui mateix a la ciutat italiana, per a situar-se, i demà dissabte està previst que preparin tot el material.

 

Un fet important és obtenir una bona posició de sortida, ja que hi participaran un total de 4.500 embarcacions de rem. La delegació lloretenca compta amb una bona claca que els animarà a fer un recorregut de 30 quilòmetres al voltant de l'illa veneciana.

 

El món del rem tindrà les mirades posades diumenge a Venècia, on se celebra la Vogalonga en la seva edició número 33. La prova, d'àmbit internacional, començarà a les 8 del matí. Les embarcacions sortiran des de Sant Marco, passaran per illes veïnes com Santa Helena o Murano, recorreran el Gran Canal i acabaran, un altre cop, a Sant Marco.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist