21.8 C
Blanes

Cala Canyelles reclama a l’ajuntament que gestioni els seus serveis

La urbanització de Cala Canyelles ha exposat avui al Síndic de Greuges, Rafel Ribó, de visita a Lloret, el seu malestar perquè l'ajuntament no recepciona aquest sector, que està del tot consolidat. Els gestors de la urbanització expliquen que els parcel·listes paguen els mateixos impostos que els veïns del centre de Lloret, i, en canvi, els […]

Darreres Notícies

La urbanització de Cala Canyelles ha exposat avui al Síndic de Greuges, Rafel Ribó, de visita a Lloret, el seu malestar perquè l'ajuntament no recepciona aquest sector, que està del tot consolidat. Els gestors de la urbanització expliquen que els parcel·listes paguen els mateixos impostos que els veïns del centre de Lloret, i, en canvi, els serveis els han de gestionar ells mateixos, a través de l'entitat de conservació.

 

circo de las estrellas

Asseguren que aquest sistema comporta un munt de problemes i malentesos. El president de la junta de conservació de Cala Canyelles, Lluís Picart, exposa els serveis que volen que gestioni el consistori: “neteja, asfaltat de carrers, enllumenat, aigua, recollida d’escombraries, vigilància…”. Els veïns de Cala Canyelles tenen un altre argument important. Llei en mà, les entitats de conservació han de tenir una durada màxima de 5 anys. La seva té 20 anys d'antiguitat i l'ajuntament encara no ha assumit el servei.

 

Cala Canyelles és una de les urbanitzacions més consolidades de Lloret. Compta amb unes 400 vivendes. Gestionar tots els serveis bàsics és complicat, segons la junta de conservació, que ha fet arribar avui la seva situació al Síndic de Greuges, Rafel Ribó.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist