23.6 C
Blanes

Campanya de reciclatge a les escoles

Les escoles de Lloret han començat el curs amb una novetat. Són els contenidors de brossa selectiva que ha col·locat la regidoria de medi ambient. La idea és que els alumnes trobin als centres el mateix que hi ha en el carrer i que els utilitzin. Així es conscienciaran que el reciclatge no és una […]

Darreres Notícies

Les escoles de Lloret han començat el curs amb una novetat. Són els contenidors de brossa selectiva que ha col·locat la regidoria de medi ambient. La idea és que els alumnes trobin als centres el mateix que hi ha en el carrer i que els utilitzin. Així es conscienciaran que el reciclatge no és una tendència, sinó que actualment és una veritable necessitat.

 

circo de las estrellas

Aquest és el missatge institucional de la campanya que ha elaborat l'ajuntament i que adreça als futurs ciutadans de Lloret. El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, posa com a exemple que el reciclatge hauria de ser tan normal, o “natural”, com ho és tenir un telèfon mòbil. L'ajuntament ha repartit un total de 155 contenidors entre les escoles i els instituts de la vila.

 

N'hi ha fins a sis de diferents: paper, vidre, envasos, piles, rebuig i matèria orgànica. Cada un està identificat amb un color i un personatge de còmic. La idea és que la campanya tingui una imatge atractiva per als nens i que sigui molt pràctica. Per la iniciativa, s'han creat aquests personatges, que junts es coneixen com a “ecopatrulla escolar”.

 

El seu dissenyador, Josep Maria Ramírez, explica que són “uns personatges amb poders especials, que s’han lligat amb el material de reciclatge”. A més dels contenidors, que ja es troben a les escoles, la campanya es complementa amb més material que a partir de demà i la setmana que ve arribarà als centres. Hi ha de tot, des de jocs de memòria, adhesius, imants per la nevera i còmics explicant les aventures dels superherois que lluiten pel reciclatge a Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist