18 C
Blanes

Campanya tragamovil a Lloret de Mar

Sabien que a l'Estat cada any es deixen de fer servir 20 milions de telèfons mòbils? Sabien també que es recicla el 90% de cada mòbil? I que estem obligats per llei a reciclar aquests i altres aparells electrònics? Aquestes són algunes de les informacions que es donaran a conèixer diumenge a Lloret, a través […]

Darreres Notícies

Sabien que a l'Estat cada any es deixen de fer servir 20 milions de telèfons mòbils? Sabien també que es recicla el 90% de cada mòbil? I que estem obligats per llei a reciclar aquests i altres aparells electrònics?

Aquestes són algunes de les informacions que es donaran a conèixer diumenge a Lloret, a través d'una campanya informativa que ha engegat la Fundación Tragamóvil, el seu director de comunicació, David Parra, explica que l'objectiu és conscienciar els ciutadans que no poden tirar el mòbil que ja no volen a les escombraries.  

circo de las estrellas

La campanya informativa que està duent a terme la fundació es vehicula a través d'un autobús, que no és més que una aula mediambiental mòbil, que diumenge fa parada a Lloret, el recorregut va començar el dia 3 de setembre a Santander i des de llavors fins ara 2 mil dues-centes persones han passat pel bus.  

La fundació Tragamòvil ha decidit venir a Catalunya, perquè hi ha molts usuaris de telèfons mòbils, i concretament a Lloret per les seves característiques sòcio-demogràfiques.

L'autobús estarà aparcat diumenge a la Roca d'en Maig durant tot el dia. L'horari d'atenció al públic és de 10 del matí a dues, i de 2 quarts de 5 a dos quarts de 9 del vespre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist