25.6 C
Blanes

Canal Viajar de Digital Plus ofereix un reportatge sobre els Jardins de Santa Clotilde aquest dijous a les 15:30H

Els racons de Lloret, com els Jardins de Santa Clotilde, aquella part menys coneguda popularment de Lloret, s’ofereix aquest dijous en un reportatge de 10 minuts en el Canal Viajar de la Plataforma de Pagament Digital Plus.  Es va enregistrar ara fa un parell de mesos i la responsable del reportatge, rosa Navarro, explica que li han […]

Darreres Notícies

Els racons de Lloret, com els Jardins de Santa Clotilde, aquella part menys coneguda popularment de Lloret, s’ofereix aquest dijous en un reportatge de 10 minuts en el Canal Viajar de la Plataforma de Pagament Digital Plus. 

Es va enregistrar ara fa un parell de mesos i la responsable del reportatge, rosa Navarro, explica que li han volgut donar una visió diferent a la imatge que tothom coneix de Lloret.   

circo de las estrellas

Aquest reportatge sobre Lloret forma part d’un seguit de reportatges que van començar a la zona del Montseny i que després es van desplaçar fins a la part marítima fins arribar a poblacions com Lloret i Tossa. De Lloret, en concret, Rosa Navarro, diu que el que més li va cridar l’atenció vans er els Jardins de Santa Clotilde.   

El reportatge, de deu minuts de durada, s’estrena  a dos quarts de 4 de la tarda pel Canal Viajar de Digital Plus. Però al ser un canal temàtic sobre viatges i en els pròxims dies s’han programat 10 multidifusions en horaris diferents perquè el pugui veure el màxim de gent possible.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist