25.6 C
Blanes

Cantada d’Havaneres a la platja de Santa Cristina

Amb l’objectiu de potenciar un dels paratges més emblemàtics de la vila, la platja de Santa Cristina, l'Obreria ha organitzat per aquest dissabte una cantada d’havaneres. Serà dissabte a les 10 de la nit a la mateixa platja, arran de mar. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, explica que es compta amb els elements essencials per organitzar una […]

Darreres Notícies

Amb l’objectiu de potenciar un dels paratges més emblemàtics de la vila, la platja de Santa Cristina, l'Obreria ha organitzat per aquest dissabte una cantada d’havaneres.

Serà dissabte a les 10 de la nit a la mateixa platja, arran de mar. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, explica que es compta amb els elements essencials per organitzar una activitat d’aquestes característiques. És a dir que no cal construir cap escenari artificial perquè ja es té de forma natural.

circo de las estrellas

Hi actuaran dos grups: Morralla que són de Molins de Rei i la Garota d’Empordà que són de Figueres. Dos grups recomanats pels entesos. A més, la presentació de l’acte anirà a càrrec de la cantant Nina.

Aquesta primera cantada d’havaneres a la platja de Santa Cristina es fa al marge del cicle de concerts que cada mes d’agost organitza l'Obreria a la Plaça del Pi o a l’ermita. Un cicle que ja té dates d’activitats. Seran els dies 11, 18 i 24 d’agost. La cantada d’havaneres de dissabte es pot considerar com el preludi de la festa major i és una de les principals novetats d'enguany.

S’està a l’expectativa de l’acollida que tingui, ja que els organitzadors volen que tingui continuïtat, la cantada d’havaneres a la platja de Santa Cristina serà dissabte que ve, 14 de juliol a les 10 de la nit. L’entrada és gratuïta. Fonts de l’entitat han explicat que estan ultimant aspectes d’il·luminació i com acomodar el públic.L’acte serà retransmès a nivell de tot Catalunya pel Canal Català – La Selva.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist