18 C
Blanes

Canviarà la presidència del Club Hoquei Lloret

El Club Hoquei Lloret canviarà de president ben aviat. Les eleccions estan previstes d'aquí a un mes, en concret, el dia 3 de maig. L'actual president, Joan Carles Gómez, ha anunciat que no es torna a presentar per “motius personals i professionals”.   Considera que els 8 anys que ha estat vinculat a l'entitat esportiva, […]

Darreres Notícies

El Club Hoquei Lloret canviarà de president ben aviat. Les eleccions estan previstes d'aquí a un mes, en concret, el dia 3 de maig. L'actual president, Joan Carles Gómez, ha anunciat que no es torna a presentar per “motius personals i professionals”.

 

circo de las estrellas

Considera que els 8 anys que ha estat vinculat a l'entitat esportiva, primer com a tresorer i després com a president, són “més que suficients” i que cal una “renovació”. Els 4 anys com a president, Joan Carles Gómez els qualifica d'”intensos” i “molt positius”.

 

Destaca que, en aquest temps, el club ha fet un salt qualitatiu en la lliga i en la base. Pel que fa a les eleccions per renovar presidència, el termini per presentar candidatures acaba la setmana que ve, el dia 13 d'abril.

 

De moment, no s'ha presentat cap proposta, però, segons Gómez, n'hi ha una que s'està treballant. Si només s’acaba presentat aquesta, s’escollirà el president proposat i no caldrà fer eleccions, tal i com explica Joan Carles Gómez. Els requisits per presentar candidatura són dos: ser soci del club hoquei Lloret i ser major d'edat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist