23.6 C
Blanes

Cap lloretenc premiat al concurs de pintura ràpida

43 obres presentades a temps i un nivell qualitatiu elevat. Aquestes són les xifres del concurs de pintura ràpida que va organitzar ahir, per onzena vegada, el Club Marina Casinet. Com a novetat, cap dels premiats és de Lloret.   El primer premi, guardonat amb un miler d'euros, és per Néstor Sanchís Guerrero, el segon, […]

Darreres Notícies

43 obres presentades a temps i un nivell qualitatiu elevat. Aquestes són les xifres del concurs de pintura ràpida que va organitzar ahir, per onzena vegada, el Club Marina Casinet. Com a novetat, cap dels premiats és de Lloret.

circo de las estrellas

 

El primer premi, guardonat amb un miler d'euros, és per Néstor Sanchís Guerrero, el segon, de 800 euros, ha recaigut en Joan-Josep Català Paysan, i el tercer premi, de 600 euros, se l'ha endut Jordi Campabadal Martínez.

 

L'altre guardó del concurs és el que atorga la regidoria de medi ambient, valorat també en 600 euros. El guanyador és Ramón Pujolà Font. A part d'explicar qui són els premiats, la jornada d'ahir, en què es va desenvolupar el concurs, va servir per constatar que hi ha relleu generacional. Un dels representants del Club Marina Casinet, Joan Màrquez, explica que s’han incorporat una vintena d’artistes nous, que “no havien participat mai”.

 

A concurs s'hi van presentar 49 artistes, dels quals 43 van entregar a temps les seves peces. La majoria les van confeccionar amb oli o aquarel·la. Els organitzadors destaquen que el fet d'elaborar l'obra en només unes hores obliga l'artista a dominar molt bé la tècnica i també l'art de la pintura.

 

En el concurs d'ahir es va constatar una tendència que va augment. És la qualitat de les obres que s'elaboren durant el certamen de pintura ràpida. Les peces presentades s'exposen a partir de demà a la sala del primer pis de l'Antic Sindicat. La mostra es podrà visitar fins a finals del mes de setembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist