26.4 C
Blanes

CiU es mostra oberta a pactes puntuals

CiU de Lloret, que té majoria absoluta per a governar sense necessitat de pactes, es mostra disposada a arribar a acords puntuals amb altres formacions polítiques en projectes o temes importants. El futur alcalde de la vila i actual alcalde en funcions, Xavier Crespo, no ha volgut precisar si tenen previst governar sols o en […]

Darreres Notícies

CiU de Lloret, que té majoria absoluta per a governar sense necessitat de pactes, es mostra disposada a arribar a acords puntuals amb altres formacions polítiques en projectes o temes importants. El futur alcalde de la vila i actual alcalde en funcions, Xavier Crespo, no ha volgut precisar si tenen previst governar sols o en companyia en els pròxims quatre anys, però ha anunciat que, després d'uns dies de reflexió, duran a terme una ronda de contactes amb la resta de grups municipals.

 

circo de las estrellas

Xavier Crespo explica que fins que es constitueixi el nou ajuntament, data prevista pel 16 de juny, el consistori continuarà funcionant amb normalitat. Pel que fa a la seva tasca en els pròxims quatre anys, Crespo assegura que té previst ser alcalde al llarg de tot el mandat. Entenem, per tant, que ho combinarà amb la feina de diputat al Parlament de Catalunya.

 

El futur alcalde convergent es mostra molt satisfet amb els resultats electorals del 27-M, en què el grup va aconseguir 11 regidors i la majoria absoluta. La part negativa és l'abstenció, en què més de la meitat de l'electorat de Lloret no va anar a votar.

 

Creu que el motiu és que els polítics no connecten prou amb els ciutadans. En aquest sentit, Xavier Crespo convida els grans partits a reflexionar, a trepitjar més el carrer, a conèixer millor el territori i a modernitzar-se.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist