22.2 C
Blanes

CiU Guanyaria les eleccions i ratllaria la majoria absoluta segons l’enquesta de Nova Ràdio Lloret

CiU guanyaria les eleccions per majoria absoluta a Lloret de Mar. Per tant, Xavier Crespo tornaria a ser alcalde. La seva candidatura podria arribar a treure 12 regidors a l’ajuntament, 3 més que al 2003, que li atorgarien la majoria absoluta sobre un total de 21 regidors. És la dada més destaca que es desprèn […]

Darreres Notícies

CiU guanyaria les eleccions per majoria absoluta a Lloret de Mar. Per tant, Xavier Crespo tornaria a ser alcalde. La seva candidatura podria arribar a treure 12 regidors a l’ajuntament, 3 més que al 2003, que li atorgarien la majoria absoluta sobre un total de 21 regidors.

És la dada més destaca que es desprèn d'una enquesta d'intenció de vot que ha encarregat NRLL a una empresa especialitzada. Si, segons aquestes opinions, CiU seria la força més votada, el PSC, el seu principal rival, cauria en picat. Dels 7 regidors que té ara, en passaria a tenir 4 o 5. El PP, la tercera força a Lloret, mantindria els 3 regidors actuals o potser n’incorporaria 1 de quart. Mentre els grups minoritaris de l'ajuntament, ICV-EUiA i ERC, mantindrien l'actual regidor que tenen ara. L’enquesta no esmenta els grups independents que han presentat llista per primera vegada en aquests comicis electorals, perquè diu que no aconseguirien una representació suficient.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist