21.5 C
Blanes

CiU mou fitxa per a pactes post-electorals puntuals

CiU ha ofert a tres grups municipals (ERC, PP i GRILL) la gestió de projectes puntuals des de l'oposició, és a dir, sense entrar a l'equip de govern. Si la formació nacionalista ha obtingut majoria absoluta, que li permetrà governar sense necessitat de formar un equip de govern en la seva totalitat, vol comptar amb […]

Darreres Notícies

CiU ha ofert a tres grups municipals (ERC, PP i GRILL) la gestió de projectes puntuals des de l'oposició, és a dir, sense entrar a l'equip de govern. Si la formació nacionalista ha obtingut majoria absoluta, que li permetrà governar sense necessitat de formar un equip de govern en la seva totalitat, vol comptar amb altres formacions per a col·laboracions concretes, tal i com ha explicat Xavier Crespo, futur alcalde de Lloret.

 

circo de las estrellas

De moment, CiU s'ha reunit amb els portaveus Eduard Coloma (ERC) i Joaquim Teixidor (GRILL), qui ha format equip de govern amb els convergents en aquesta legislatura. Avui es durà a terme una trobada amb el PP i més endavant amb els portaveus del PSC i amb ICV.

 

Xavier Crespo explica que està a l'espera de saber la resposta de les formacions polítiques que han obtingut representació municipal. Explica que, fins que es constitueixi el nou ajuntament, data prevista el 16 de juny, es troben en fase de negociacions.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist