19.5 C
Blanes

Com dir no als fills

Aquest és el tema d'una xerrada adreçada als pares que organitza avui el Centre d'Estudis de Llengües de Lloret. La iniciativa prové dels mateixos progenitors, que van expressar aquesta preocupació als responsables del centre.   Com a resposta, han convocat l'acte, obert a tothom, amb l'objectiu de posar en comú les experiències de cada família […]

Darreres Notícies

Aquest és el tema d'una xerrada adreçada als pares que organitza avui el Centre d'Estudis de Llengües de Lloret. La iniciativa prové dels mateixos progenitors, que van expressar aquesta preocupació als responsables del centre.

 

circo de las estrellas

Com a resposta, han convocat l'acte, obert a tothom, amb l'objectiu de posar en comú les experiències de cada família i que expliquin els problemes que tenen amb els seus fills. La responsable del Centre d'Estudis de Llengües, Ester Sugranyes, explica que volen que, sobretot, sigui una sessió “participativa”.

 

La xerrada, que és la primera que es duu a terme, forma part d'un cicle de suport psicològic i pedagògic per a pares i fills. En funció de com vagi aquesta primera experiència, se'n plantejaran de noves basades en altres temes sobre les relacions familiars.

 

Com dèiem, la d'avui se centra en com saber negar les voluntats dels fills quan això és necessari. Hi ha apuntades unes 15 famílies per la sessió d'aquest vespre. Tot i que el més important és participatin, l'acte comptarà amb l'assessorament d'una psicòloga i una psicopedagoga.

 

Començarà a les 8 del vespre a la seu del Centre d'Estudis de Llengües, situat al passatge Felip i Gibert.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist