25.6 C
Blanes

Comença el Carnaval de Lloret

Tot i que la festa no s'inaugura oficialment fins aquest vespre, el Carnaval ja és aquí. El primer acte de la programació és el concurs de disfresses en el lloc de treball, el qual ja s'ha iniciat. Tot i que és millor veure les disfresses i les ambientacions dels departaments de l'ajuntament, de les botigues […]

Darreres Notícies

Tot i que la festa no s'inaugura oficialment fins aquest vespre, el Carnaval ja és aquí. El primer acte de la programació és el concurs de disfresses en el lloc de treball, el qual ja s'ha iniciat. Tot i que és millor veure les disfresses i les ambientacions dels departaments de l'ajuntament, de les botigues i de les escoles de Lloret, avui des de la ràdio hem parlat amb diversos indrets que participen del Carnaval.

 

circo de las estrellas

Com, per exemple, l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana, que està tematitzada de l'època medieval. Una de les seves membres, Cristina Mateu, ens explica que formen part de la cort del Rei Crespo i que van disfressats de cavallers i dames. L'oficina la formen 9 treballadors, que atendran, disfressats de cavallers i dames de la cort, els veïns que avui vagin a fer consultes als baixos de l'ajuntament.

 

Si pugem amunt i anem fins al departament de governació, ens trobem amb un escenari molt diferent. El llunyà oest, on els vaquers porten pistoles i les noies, faldilles de cancan. Com veuen, avui les dependències municipals treballen però també ho passen molt bé.

 

Igual que els alumnes de Lloret, que participen en el concurs de disfresses en categoria escolar. Per saber quina és la seva creativitat hem anat fins l'escola Pere Torrent. La seva directora, Núria Ramos, ha explicat que enguany s'han decantat per uns temes que estan de moda, l'ecologisme i el reciclatge.

 

Avui a l'escola Pere Torrent, hi ha 365 nens i nenes que participen al concurs de disfresses i que passaran un dia molt especial. O bé fent la rua i visitant les botigues que també s'han disfressat o bé realitzant proves de reciclatge en una gimcana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist