18 C
Blanes

Comença el Concurs fotogràfic Muntanya i Natura.

Ja es poden presentar fotografies per al Concurs fotogràfic Muntanya i Natura Trofeu Montbarbat, que cada any organitza el Centre Excursionista de Lloret. Tot amant de la Natura i la Fotografia es pot presentar al certamen. L’únic requisit que cal complir és que les fotografies han de tenir un format interior lliure dins d’un format […]

Darreres Notícies

Ja es poden presentar fotografies per al Concurs fotogràfic Muntanya i Natura Trofeu Montbarbat, que cada any organitza el Centre Excursionista de Lloret.

Tot amant de la Natura i la Fotografia es pot presentar al certamen. L’únic requisit que cal complir és que les fotografies han de tenir un format interior lliure dins d’un format rígid que no superi les mides de 30 x 40. Dins del concurs hi ha diversos temes.

circo de las estrellas

El més important és el de Muntanya, que recull fotografies de paisatges o bé d’activitats que es portin a terme a la muntanya. El segon tema és el de Natura, que és més lliure, perquè es poden presentar imatges que reflecteixin qualsevol element natural, com fauna, flora o paisatges de tot tipus. El tercer tema és el de Denúncia, on els participants presenten fotografies que mostren elements que malmeten la natura. Finalment, l’últim tema és el d’Espais Naturals de les Comarques Gironines, que recull imatges d’aquestes terres.

Cada any el jurat canvia i, per tant, els criteris que se segueixen per atorgar els premis són diferents. Pel que fa als premis, es mantenen els mateixos que l’any passat. Aquesta és la novena edició del concurs i cada any la qualitat de les obres ha millorat. Segons un dels organitzadors, Albert Torres, si donessin més diners, augmentaria el nombre de participants i això podria fer que baixés la qualitat. El premi més destacat és el Trofeu Montbarbat que va acompanyat de 500 euros, per a la millor col·lecció de tres fotografies a la categoria de Muntanya. En aquesta categoria també es donaran cinc premis que van dels 120 als 250 euros, igual que per al tema de Natura. Pel que fa a Denúncia i a Espais Naturals de les Comarques Gironines, es repartiran tres premis, que ronden els 200 euros, per a cada modalitat. Finalment, es lliuraran tres premis de 160 euros a membres del Centre Excursionista de Lloret i es donaran diplomes a tots els finalistes.

De cara a l'any que ve, per celebrar els deu anys del concurs, es publicarà un llibre que recollirà les fotografies guanyadores i les finalistes de tots els concursos celebrats fins al moment, incloses les d’aquest any.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist