26.4 C
Blanes

Comença un seminari per intentar reduir l’exclusió social a les ciutats

Aquest dijous s'ha inaugurat a Lloret un seminari internacional on diferents ciutats del món posen en comú experiències i propostes contra l'exclusió social. El tema del certamen és intentar afavorir les condicions de la població que té una certa edat, més de 45 anys, i més si és femenina i treballa en el sector dels […]

Darreres Notícies

Aquest dijous s'ha inaugurat a Lloret un seminari internacional on diferents ciutats del món posen en comú experiències i propostes contra l'exclusió social. El tema del certamen és intentar afavorir les condicions de la població que té una certa edat, més de 45 anys, i més si és femenina i treballa en el sector dels serveis, que seria el col·lectiu amb més dificultats.

circo de las estrellas

 

El seminari forma part d'un projecte que encapçala Lloret de Mar i que compta amb la col·laboració de ciutats situades a Itàlia, Argentina, Perú, Chile o Cuba. Representants d'aquests països es troben reunits a Lloret des d'avui i fins demà. L'objectiu és arribar a unes conclusions concretes per poder optar a una subvenció europea de 800.000 euros.

 

Tant els representants locals com la resta de ciutats participants en el seminari debatran àmpliament aquest tema al llarg del dia d'avui. També ho faran demà al matí. Al migdia està previst que es donin a conèixer els resultats del seminari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist