22 C
Blanes

Complement a l’oferta de sol i platja

Una biblioteca a la sorra, un club que té cura dels infants, partits de voleibol i futbol, així com exercicis de gimnàstica i aeròbic. Són algunes de les activitats gratuïtes que es duen a terme a l'estiu a la platja gran de Lloret.   La iniciativa es organitzar per primer cop l'any passat, per tal […]

Darreres Notícies

Una biblioteca a la sorra, un club que té cura dels infants, partits de voleibol i futbol, així com exercicis de gimnàstica i aeròbic. Són algunes de les activitats gratuïtes que es duen a terme a l'estiu a la platja gran de Lloret.

 

circo de las estrellas

La iniciativa es organitzar per primer cop l'any passat, per tal de donar un valor afegit a l'oferta de sol i platja. Va ser tot un èxit, del qual en van gaudir tant els veïns com els turistes. Per això, la campanya es torna a repetir enguany i, a més, incorpora novetats. Com, per exemple, jocs inflables per la mainada.

 

La temporada d'activitats de lleure, esport i cultura a la platja comença el 15 de juny i acaba a mitjans de setembre. Per tant, estarà operativa al llarg de 3 mesos. Inclou les platges de Fenals i Santa Cristina, on s'incorpora una xarxa permanent per a jugar partits de voleibol.

 

Els molts usuaris de l'estiu passat evidencien que la iniciativa s'adequa a les preferències dels banyistes, ja que, per exemple, més de 5.000 joves van participar el 2006 en les activitats esportives. L'ajuntament es mostra complagut ja que el servei l'utilitzen turistes i també ciutadans.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist