21.8 C
Blanes

Concurs de bellesa de pastors alemanys

Els amants dels animals, sobretot dels gossos i en concret dels pastors alemanys, tenen una cita diumenge a Lloret. Les pistes d'atletisme acullen una exposició de morfologia, el que podríem anomenar concurs de bellesa, on un jurat tria els millors exemplars.   Segons l'organització, hi ha, de moment, 120 gossos apuntats, que provenen de Catalunya, […]

Darreres Notícies

Els amants dels animals, sobretot dels gossos i en concret dels pastors alemanys, tenen una cita diumenge a Lloret. Les pistes d'atletisme acullen una exposició de morfologia, el que podríem anomenar concurs de bellesa, on un jurat tria els millors exemplars.

 

circo de las estrellas

Segons l'organització, hi ha, de moment, 120 gossos apuntats, que provenen de Catalunya, Espanya i França. Tots els animals que hi participen han de tenir pedigrí i, dividits per edats, passen un seguit de proves, tant individuals com col·lectives, per valorar el seu estat físic i de comportament.

 

El concurs de bellesa, que fa uns 10 o 11 anys que es duu a terme a Lloret, se celebra diumenge a les pistes d'atletisme. L'horari és de 9 del matí a 3 de la tarda.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist