18 C
Blanes

Consolidació del Clon Festival amb la tercera edició programada pel juliol i agost.

The Police, ACDC i un clàssic, els Rolling Stones són els grups que s'homenatgen en el tercer Clon Festival de Lloret, que arriba aquest estiu. Falta per confirmar un quart grup clònic, que l'organització, de moment, guarda com una incògnita. Les dates sí que estan clares: 7 i 21 de juliol, i 5 i 18 […]

Darreres Notícies

The Police, ACDC i un clàssic, els Rolling Stones són els grups que s'homenatgen en el tercer Clon Festival de Lloret, que arriba aquest estiu. Falta per confirmar un quart grup clònic, que l'organització, de moment, guarda com una incògnita. Les dates sí que estan clares: 7 i 21 de juliol, i 5 i 18 d'agost. Un dels organitzadors, Jorge Pascual, explica que, després de l'èxit dels dos anys anteriors, l'objectiu de la tercera edició és consolidar el certamen.

 

circo de las estrellas

El festival clònic va nèixer amb la idea d'homenatjar grans bandes del pop i del rock, referents en la història de la música, a través de grups que les imiten a la perfecció i que estan reconeguts a nivell d'Europa. Durant els dos primers anys, Lloret ha pogut escoltar els Abbey Road, com a rèplica dels Beatles, o els Smoking Stones, que enguany repeteixen.

 

Ara que s'estan enllestint els preparatius del tercer Clon Festival, un es pot preguntar si realment hi ha tants de grups que es dediquin a copiar altres bandes reconegudes i famoses. La resposta és que d'haver-ne, n'hi ha i molts, però una altra cosa és que ofereixin un bon espectacle.

 La qualitat dels grups clònics és la base del festival de Lloret, que a més disposa d'un gran escenari. Situat a la roca d'en Maig, en el passeig Manel Bernat, a l'aire lliure. Tots són alicients per poder gaudir, a les nits d'estiu, de concerts de música gratuïts, que l'any passat va arribar a reunir 4000 persones.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist