22 C
Blanes

Construeixen una rotonda en un punt perillós de tránsit al Rieral

A petició dels veïns, l'ajuntament de Lloret està construint una rotonda en el barri del Rieral, en la cruïlla de l'antiga carretera de Vidreres i l'avinguda Josep Pla. Quan es va dissenyar el sector, no es va pensar que caldria un element viari d'aquest tipus, però els nous habitants del Rieral van fer saber al […]

Darreres Notícies

A petició dels veïns, l'ajuntament de Lloret està construint una rotonda en el barri del Rieral, en la cruïlla de l'antiga carretera de Vidreres i l'avinguda Josep Pla. Quan es va dissenyar el sector, no es va pensar que caldria un element viari d'aquest tipus, però els nous habitants del Rieral van fer saber al consistori que era un punt perillós.

 

circo de las estrellas

Com a primera mesura, es van col·locar bandes reductores, que, si bé van fer reduir la velocitat dels cotxes, provocaven molèsties de soroll. Per això, al final s'ha decidit construir una rotonda, que està força avançada i que entrarà en funcionament ben aviat.

 

Per tal de complementar l'obra, s'instal·laran passos de vianants elevats, que tenen una funció doble. D'una banda, garanteixen l'accessibilitat, i, d'altra banda, que el trànsit hagi de reduir la velocitat.

 

Parlem d'una altra rotonda, en aquest cas, la situada a la carretera de Vidreres, a davant del parc aquàtic Water World. És de caire provisional. En el seu moment, la va finançar Carreteres, és a dir, la Generalitat, a petició de l'ajuntament, ja que era un punt negre dels accessos a Lloret, on s'hi produïen accidents de trànsit, alguns d'ells mortals.

 

Però ja fa temps que s'està a l'espera perquè es faci l'obra definitiva, amb una rotonda més gran. Quan estigui feta, serà una de les entrades alternatives al nucli de Lloret per la part del Rieral.

 

Hi ha una altra obra pendent d'executar-se. És l'accés a la urbanització Lloret Residencial, després del túnel Monturiol, on es vol modificar l'entrada per fer-la més segura. La idea és adequar-hi un carril lateral i fer-hi una rotonda interior.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist