21.8 C
Blanes

Contratemps, en contra del pàrquing subterrani de primera línia

La plataforma Contratemps no està d'acord en què es construeixi un aparcament subterrani en el passeig Verdaguer. L'entitat considera que, per poder transformar veritablement la façana marítima, no hi ha d'haver cotxes, ni en superfície ni tampoc soterrats.   Per això, proposen un projecte alternatiu, que consisteix en peatonalitzar la primera i segona línia de […]

Darreres Notícies

La plataforma Contratemps no està d'acord en què es construeixi un aparcament subterrani en el passeig Verdaguer. L'entitat considera que, per poder transformar veritablement la façana marítima, no hi ha d'haver cotxes, ni en superfície ni tampoc soterrats.

 

circo de las estrellas

Per això, proposen un projecte alternatiu, que consisteix en peatonalitzar la primera i segona línia de mar, i proporcionar una oferta suficient de pàrquings arreu del casc urbà. Segons el portaveu de Contratemps, Josep Blanch, el principal motiu per dir no al pàrquing subterrani del passeig marítim és que la falta de consens social.

 

La plataforma explica que hi ha altres raons, de tipus tècnic, per a rebutjar el projecte. I assegura que la clau del procés és impedir el pas dels cotxes fins a la primera línia de mar.

 

L'entitat ciutadana va exposar la proposta a les formacions polítiques locals, en una reunió on no hi van assistir CiU ni el Grup Independent Lloret. Té previst fer el mateix amb els gremis empresarials, les associacions de veïns i les entitats de la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist