25.6 C
Blanes

Convertir dos espais de bosc en zones verdes urbanes

El Turó d'en Buc i Can Ribalaigua són dos espais que no s'utilitzen per part dels veïns. Haurien de ser zones verdes, sectors d'esbarjo i de lleure, però no s'han desenvolupat com a tals. De fet, Can Ribalaigua és pràcticament inaccessible per la seva topografia accidentada i del Turó d'en Buc s'utilitza una part molt […]

Darreres Notícies

El Turó d'en Buc i Can Ribalaigua són dos espais que no s'utilitzen per part dels veïns. Haurien de ser zones verdes, sectors d'esbarjo i de lleure, però no s'han desenvolupat com a tals. De fet, Can Ribalaigua és pràcticament inaccessible per la seva topografia accidentada i del Turó d'en Buc s'utilitza una part molt petita corresponent al Passeig de Cúllar.

 

circo de las estrellas

Per tal de convertir-los en zones verdes, l'ajuntament ha enllestit dos projectes que són molt semblants i que serviran per uns espais molt diferents. Amb una inversió que supera el mig milió d'euros, el consistori té previst executar-hi obres per tal que Can Ribalaigua disposi d'itineraris per passejar, miradors i un zona de passeig.

 

Pel que fa al Turó d'en Buc, la idea és dotar la zona amb circuits esportius i zona de pícnic, i recuperar una bassa antiga, entre altres elements. Actualment, els dos sectors boscosos es troben nets i desbrossats. Per tant, tot és a punt perquè s'hi facin els treballs necessaris per a convertir-los en zones verdes urbanes. Una part de les obres ja han començat, al Turó d'en Buc, on s'hi ha fet un parc infantil.

 

El proper pas és que l'ajuntament convoqui el concurs per adjudicar els projectes. Recordem que si el pressupost conjunt és d'uns 600.000 euros, es compta amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de 200.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist