22 C
Blanes

Convertir el turisme de negocis en un producte més de Lloret

Lloret Turisme és present, des d'avui, a una de les fires especialitzades en el turisme de negocis i congressos més importants d'Europa. Se celebra a Barcelona, on s'hi espera la participació d'uns 27.000 professionals. Per tant, no és un certamen obert al públic en general, sinó que és molt especialitzat.   El gerent de Lloret […]

Darreres Notícies

Lloret Turisme és present, des d'avui, a una de les fires especialitzades en el turisme de negocis i congressos més importants d'Europa. Se celebra a Barcelona, on s'hi espera la participació d'uns 27.000 professionals. Per tant, no és un certamen obert al públic en general, sinó que és molt especialitzat.

 

circo de las estrellas

El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, destaca que és “important” fer-hi acte de presència. Per Lloret, el turisme de congressos és una realitat. Gran part dels hotels de màxima qualitat tenen sales i equipaments que funcionen a ple rendiment pel que fa a reunions, congressos i negocis. Aquest sector es vol ampliar, des de Lloret, i donar-li forma de producte.

 

L'oferta existent és un element imprescindible, com també ho és l'úbicació estratègica de la vila, a poca distància de Girona i Barcelona. Pot acollir, així, reunions que es facin en aquestes capitals. Lloret Turisme ha editat una guia sobre l'oferta congressual que hi ha a la vila. És un directori dels equipaments públics i privats existents, dels espais singulars com els jardins de Santa Clotilde, els restaurants, els serveis, els transports, etc. Tot allò que permet organitzar un congrés a Lloret. La guia es presenta avui a la fira de negocis, que s'allarga fins dijous a Barcelona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist