22.2 C
Blanes

Correus posa en marxa un segon local de distribució

El servei de Correus ha estrenat un local nou des d'on distribueix la correspondència de Lloret. Donada la feina que hi ha i l'augment poblacional i turístic, Correus va decidir comprar un segon espai i segregar les tasques que duu a terme.   A la seu actual, la que tothom coneix al carrer Oliva, s'hi […]

Darreres Notícies

El servei de Correus ha estrenat un local nou des d'on distribueix la correspondència de Lloret. Donada la feina que hi ha i l'augment poblacional i turístic, Correus va decidir comprar un segon espai i segregar les tasques que duu a terme.

 

circo de las estrellas

A la seu actual, la que tothom coneix al carrer Oliva, s'hi continua proporcionant l'atenció al públic i l'admissió de correspondència. És a dir, s'hi poden contractar tots els productes de Correus. Però tot allò referent als carters i a la distribució de correspondència es fa, des de dissabte passat, en un altre local, situat al carrer Gertrudis Moret.

 

El responsable de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez, argumenta que la primera oficina havia quedat petita i calia trobar un espai nou i més gran. El responsable de Correus destaca que, a partir d'ara, els 15 carters que hi ha a Lloret tindran més espai i podran fer millor la seva feina.

 

Això també repercutirà, de forma positiva, en l'Oficina del carrer Oliva, on s'atén el públic. En la compra i remodelació del segon local, que té més de 200 metres quadrats, Correus ha invertit gairebé 800.000 euros. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist