25.6 C
Blanes

Creix la immigració no comunitària a Lloret de Mar.

La immigració suposa ja un 37% de la població de Lloret de Mar. La major part dels nouvinguts són comunitaris, si bé el percentatge de no comunitaris ha augmentat en els últims mesos i se situa sobre el 20%. La immigració és la causa principal de l'increment del nombre d'habitants en el municipi, que a […]

Darreres Notícies

La immigració suposa ja un 37% de la població de Lloret de Mar. La major part dels nouvinguts són comunitaris, si bé el percentatge de no comunitaris ha augmentat en els últims mesos i se situa sobre el 20%. La immigració és la causa principal de l'increment del nombre d'habitants en el municipi, que a data d'avui se situa en les 34.000 persones.

 

circo de las estrellas

Des del punt de vista de la integració, l'ajuntament destaca que s'estan produint les primeres associacions d'immigrants. Romà Codina, regidor de Benestar i Família, ho considera un signe d’integració en la vida social lloretenca, tot i que reconeix que és un procés lent.

 

Per nacionalitats, els immigrants de Lloret provenen de més d'un centenar de països diferents. Els més nombrosos són els argentins, els hindús, els marroquins, els russos i els nouvinguts de l'Europa de l'Est. A tots ells s'ha dedicat el primer cicle de conferències “Lloret, mar de cultures”, que ha acabat recentment i que ha servit per conèixer una mica millor els trets diferencials dels immigrants. Les xerrades, tot i que eren obertes a tothom, s'han adreçat sobretot a persones que treballen amb nouvinguts.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist