21.5 C
Blanes

Crespo renuncia al sou d’alcalde pel de diputat

Xavier Crespo (CiU) renuncia al salari d'alcalde de Lloret i passa a tenir sou de diputat al Parlament de Catalunya. Això implica que, a partir d'ara, cobrarà en funció de la seva assistència a plenaris, sessions informatives i juntes de govern local. És a dir, enlloc d'una quantitat mensual, cobrarà per acte de presència en […]

Darreres Notícies

Xavier Crespo (CiU) renuncia al salari d'alcalde de Lloret i passa a tenir sou de diputat al Parlament de Catalunya. Això implica que, a partir d'ara, cobrarà en funció de la seva assistència a plenaris, sessions informatives i juntes de govern local. És a dir, enlloc d'una quantitat mensual, cobrarà per acte de presència en la seva qualitat d'alcalde de la vila.

 

circo de las estrellas

La renúncia a la dedicació exclusiva com a alcalde es va formalitzar en el ple ordinari de dimarts. Va ser aprovada per unanimitat. Tot i mostrar-se d'acord, l'únic grup que va criticar la nova dedicació de Xavier Crespo va ser el d'ERC, que creu que “un alcalde ha de ser només alcalde”.

 

Tant ell com el grup d’ICV van demanar a Crespo que la seva dedicació per Lloret no quedi ressentida. El PSC, per la seva banda, va felicitar l’alcalde per la seva nova etapa. Mentre el soci de govern de CiU, el PP va desitjat a Crespo una bona feina des del Parlament vers Lloret.

 

Xavier Crespo ha respost que la seva dedicació per Lloret no es veurà afectada pel càrrec de diputat, des del qual creu que pot treballar més pel municipi, a fi de desencallar projectes o iniciatives.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist