22.2 C
Blanes

Crida a favor del poble Saharauí

Es fa una crida a la població, especialment a la femenina, perquè doni les bosses de mà que ja no fa servir. La crida la fa l'ONG Lloret amb el Sahara, que dissabte posa una parada en la botiga al carrer, a més d'informar sobre la tragèdia que viuen els refugiats sahrauis, l'entitat posarà a la […]

Darreres Notícies

Es fa una crida a la població, especialment a la femenina, perquè doni les bosses de mà que ja no fa servir.

La crida la fa l'ONG Lloret amb el Sahara, que dissabte posa una parada en la botiga al carrer, a més d'informar sobre la tragèdia que viuen els refugiats sahrauis, l'entitat posarà a la venda les bosses de mà a preus molt rebaixats.

circo de las estrellas

Les bosses de mà que donin les veïnes es vendran a preus molt econòmics, l'objectiu és recollir el màxim de diners possible per a poder fer una bona aportació a la causa.

En la parada de dissabte, l'ONG informarà sobre un dinar benèfic que organitza l'11 de març al restaurant El Trull, amb el mateix objectiu, recaptar fons.

 

Els membres de l'entitat aprofitaran l'activitat per aclarir els tràmits que han de fer les famílies per a acollir un nen o nena sahrauí a l'estiu, segons l'entitat, oferir una estada de 2 mesos a un nen sahrauí és molt més fàcil del que sembla i els infants ho agraeixen moltíssim.

Per poder col·laborar amb la ONG donant bosses de mà, s'han de posar en contacte amb la vicepresedidenta de l'entitat, Anna Maria Banyó. Ho poden fer al telèfon mòbil 650 46 76 70.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist