18 C
Blanes

Crida per obtenir voluntaris per a malalts d’Alzheimer i familiars

L'associació que té cura dels malalts d'Alzheimer i dels seus familiars a Lloret, Blanes i Tossa necessita voluntaris. Per això, fa una crida, que adreça a la població en general, a joves i grans, per tal que ofereixin el seu temps i esforç a una bona causa, a unes persones que ho necessiten.   L'objectiu […]

Darreres Notícies

L'associació que té cura dels malalts d'Alzheimer i dels seus familiars a Lloret, Blanes i Tossa necessita voluntaris. Per això, fa una crida, que adreça a la població en general, a joves i grans, per tal que ofereixin el seu temps i esforç a una bona causa, a unes persones que ho necessiten.

circo de las estrellas

 

L'objectiu que s'ha fixat l'associació és comptar amb més voluntaris, formar-los i d'aquí poc, al novembre, poder oferir un servei nou. És el d'acompanyar els malalts i permetre que els seus familiars descansin unes hores. Així el voluntari fa fer al malalt d'Alzheimer uns exercicis de conversa, que són molt productius.

 

Però, per ara, atenen disset casos a la zona i hi ha feina suficient. Les persones que vulguin ser voluntàries de l'Associació Entorn la Malaltia de l'Alzheimer s'han de posar en contacte amb l'entitat. El telèfon és el 972 36 10 36.

Tot això ho expliquem perquè demà dijous és el dia Mundial dedicat a l'Alzheimer i durant tota la setmana es duen a terme actes de sensibilització sobre la malaltia. El proper és un sopar benèfic, previst aquest divendres al restaurant el Trull.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist