18 C
Blanes

Crítiques a la campanya de l’Associació d’Amics del Poble Saharaui

L'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharaui, que es dedica a portar nens dels campaments de refugiats cada estiu fins a Catalunya, ha rebut les crítiques de l'entitat que representa Inés Jàvega. Ha dit que la campanya que duen a terme només respon a interessos econòmics, i que està d'acord amb la causa, però no amb […]

Darreres Notícies

L'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharaui, que es dedica a portar nens dels campaments de refugiats cada estiu fins a Catalunya, ha rebut les crítiques de l'entitat que representa Inés Jàvega. Ha dit que la campanya que duen a terme només respon a interessos econòmics, i que està d'acord amb la causa, però no amb la forma amb què la tiren endavant.

 

circo de las estrellas

La campanya que duu a terme l'associació d'amics del poble saharaui no és transparent, per Inés Jàvega, que alerta que, dels recursos que s'envien als camps de refugiats, només n'arriba un 40%. Les crítiques de Inés Jàvega no acaben aquí. Afegeix que l'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharaui ha tret subvencions a altres ONGs.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist