22.2 C
Blanes

Crítiques a la nova terminal d’autobusos

Problemes d'accessibilitat en la terminal d'autobusos de Lloret, que avui fa un mes que està en marxa. Ho denuncia el col·lectiu de persones amb discapacitat física MIFAS. Els seus membres asseguren que les andanes són massa estretes i que tenen dificultats per pujar en els autocars.   El col·lectiu considera que una estació nova com […]

Darreres Notícies

Problemes d'accessibilitat en la terminal d'autobusos de Lloret, que avui fa un mes que està en marxa. Ho denuncia el col·lectiu de persones amb discapacitat física MIFAS. Els seus membres asseguren que les andanes són massa estretes i que tenen dificultats per pujar en els autocars.

 

circo de las estrellas

El col·lectiu considera que una estació nova com la de Lloret, que ha costat més de 9 milions d'euros a la Generalitat, ha de ser oberta a tothom. Davant d'aquestes crítiques, avui el diari El Punt diu que el govern català reconeix que la major part de les andanes no són accessibles, però que tenen solucions al problema.

 

En els mateixos termes s'expressa l'ajuntament, que ha comunicat la situació a la Direcció General de Ports i Transports, quan la va saber pel diari. L'alcalde accidental de Lloret, Josep Valls, explica que la part que depèn del consistori, és a dir, els voltants de la terminal “garanteixen l’accessibilitat”.

 

Pel que fa al primer mes de funcionament de la terminal, les administracions, Generalitat i ajuntament, en fan una valoració positiva. El subdirector general de planificació i projectes del Transport Terrestre, David Prat, destaca que és un equipament sostenible perquè funciona amb energia solar.

 

La nova estació de Lloret compta amb 15 andanes i un parquing subterrani d’unes 200 places. Hi operen 22 línies de bus, que transporten els viatgers a poblacions veïnes i a destinacions internacionals. L'equipament compta amb dos milions d'usuaris a l'any i és un dels més utilitzats de Catalunya.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist