21.5 C
Blanes

Crítiques per les obres de la platja natural de Sa Boadella

ICV-EUiA de Lloret critica que s'hagin adequat els accessos d'una platja natural com Sa Boadella amb l'única finalitat d'aconseguir la bandera blava. La portaveu de la coalició, la regidora en funcions Rosa Maria Santamaria, considera que les obres que "no tenen sentit" donat l'encant i l'atractiu d'aquest indret costaner, que no està massificat.   Explica […]

Darreres Notícies

ICV-EUiA de Lloret critica que s'hagin adequat els accessos d'una platja natural com Sa Boadella amb l'única finalitat d'aconseguir la bandera blava. La portaveu de la coalició, la regidora en funcions Rosa Maria Santamaria, considera que les obres que "no tenen sentit" donat l'encant i l'atractiu d'aquest indret costaner, que no està massificat.

 

circo de las estrellas

Explica que ha rebut queixes dels banyistes habituals d'aquesta platja, situada al costat dels jardins de Santa Clotilde. La regidora en funcions recorda que la bandera blava, tot i ser un distintiu de qualitat, l'atorga una empresa privada i no un organisme oficial.

 

Per tal d'il·lustrar les modificacions que s'hi han fet, com una escala de formigó que arriba a la platja, Rosa Maria Santamaria ha fet fotografies que ha enviat a la conselleria de Medi Ambient. A l'espera d'una resposta, creu que a Lloret no li suposa cap diferència tenir 2 o 3 banderes blaves.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist