21.8 C
Blanes

Curs per a dones empresàries

Les dones tenen més dificultats per a muntar una empresa que els homes. És una realitat constatada. Amb l'objectiu de posar-hi remei, s'ha organitzat un curs adreçat només a dones amb idees emprenedores.   L'administració responsable és el Consell Comarcal de la Selva, i entre altres ajuntaments, hi col·labora el de Lloret. Les classes, que […]

Darreres Notícies

Les dones tenen més dificultats per a muntar una empresa que els homes. És una realitat constatada. Amb l'objectiu de posar-hi remei, s'ha organitzat un curs adreçat només a dones amb idees emprenedores.

 

circo de las estrellas

L'administració responsable és el Consell Comarcal de la Selva, i entre altres ajuntaments, hi col·labora el de Lloret. Les classes, que es duran a terme entre setembre i desembre d'enguany, van adreçades només al sector femení.

 

L'objectiu genèric del curs, que consta de 150 hores, és formar les dones i ajudar-les a crear i tirar endavant la seva pròpia empresa. Per això, a les classes rebran coneixements teòrics diversificats. Una de les parts més interessants és la referida a elaborar un pla empresarial, amb els pros i contres de la iniciativa.

 

Els altres blocs del curs es refereixen a la competència, a la prevenció de riscos laborals, als aspectes medi ambientals, a informàtica i noves tecnologies, etc. Un temari ampli que donarà a les alumnes una idea de què és en realitat una empresa.

 

Després de les classes, cadascuna d'elles rebrà un assessorament individualitzat que l'ajudarà a assolir el seu objectiu emprenedor.

 

Les interessades ja es poden apuntar. Ho han de fer en el Consell Comarcal, a través dels telèfons 972 84 21 61 o 872 973 888. Les inscripcions s'acceptaran fins a finals del mes d'agost. Hi ha una vintena de places. Per tant, no perdin el temps si els interessa el curs. De moment, 3 dones de Lloret s'hi han apuntat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist