18 C
Blanes

Curs policial per aprendre tècniques de defensa

Lloret acull aquesta tarda un curs de formació d'àmbit català per a policies. Hi assistiran uns 150 agents que es volen reciclar professionalment i conèixer les últimes tècniques en intervenció policial, referides, per exemple, a la defensa personal, l'escorcoll o l'emmanillament.   El regidor de seguretat ciutadana de l'ajuntament, Ignasi Riera, explica que a la […]

Darreres Notícies

Lloret acull aquesta tarda un curs de formació d'àmbit català per a policies. Hi assistiran uns 150 agents que es volen reciclar professionalment i conèixer les últimes tècniques en intervenció policial, referides, per exemple, a la defensa personal, l'escorcoll o l'emmanillament.

 

circo de las estrellas

El regidor de seguretat ciutadana de l'ajuntament, Ignasi Riera, explica que a la jornada hi assistiran membres de diferents cossos policials, com els locals, els nacionals o els mossos d'esquadra. Les classes les proporcionaran monitors professionals, amb l'objectiu de millorar la formació dels policies.

 

La jornada, que comença a les 16.30 hores i acaba a les 21 hores, comptarà amb la presència, entre altres, del cap dels mossos de Girona. El curs de formació per a policies s'emplaça a l'Hotel Olympic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist