21.5 C
Blanes

Dani Solà guanya el 54è Rallye Costa Brava mentre Jordi Zurita es proclama Campió de Catalunya

Dani Solà comentava al final de la prova que «en cap moment he pogut adormir-me, i malgrat anar còmodament al capdavant he hagut de mantenir la concentració al màxim perquè qualsevol indecisió hauria estat fatal». Per a Jordi Zurita, que ha aconseguit el seu gran objectiu en proclamar-se Campió de Catalunya, el Rallye ha estat […]

Darreres Notícies

Dani Solà comentava al final de la prova que «en cap moment he pogut adormir-me, i malgrat anar còmodament al capdavant he hagut de mantenir la concentració al màxim perquè qualsevol indecisió hauria estat fatal».


Per a Jordi Zurita, que ha aconseguit el seu gran objectiu en proclamar-se Campió de Catalunya, el Rallye ha estat una gran alegria,  «El meu objectiu d'aquest any era el títol català i l´he aconseguit, a més poder celebrar-ho a casa, al costat d'un dels meus patrocinadors arrodoneix completament la festa».
 
En el grup N, per uns segons, Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala s'han imposat a més de ser tercers catalans absoluts.
 

circo de las estrellas

En el  Campionat del Volant RACC, s'ha confirmat la progressió del pilot de Cassà de la Selva Climent Domingo, que ha aconseguit una clara victòria i mostrava la seva satisfacció amb aquestes paraules «Estic molt content, el debut a l'equip Monlau i amb Albert Garduño de copilot m'ha anat de meravella i he aconseguit un clar triomf, que ni en somnis m'hauria imaginat».

En aquesta competició només falta el rallye del 2000 Viratges per decidir les tres primeres posicions que ara han quedat més ajustades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist