18 C
Blanes

Decomissen 4.000 productes falsificats a Lloret

Cop policial a Lloret contra el mercat de productes falsificats. S'han decomissat uns 4.000 articles que falsifiquen a la perfecció marques de luxe i han detingut el responsable d'un establiment de la vila, com a presumpte distribuïdor del material.   Són ulleres de sol, samarretes, bosses de mà, cinturons, etc. Entre 3.000 i 4.000 productes […]

Darreres Notícies

Cop policial a Lloret contra el mercat de productes falsificats. S'han decomissat uns 4.000 articles que falsifiquen a la perfecció marques de luxe i han detingut el responsable d'un establiment de la vila, com a presumpte distribuïdor del material.

 

circo de las estrellas

Són ulleres de sol, samarretes, bosses de mà, cinturons, etc. Entre 3.000 i 4.000 productes falsos que es venen com si fossin originals. La policia estatal i local els ha decomissat en una operació feta ahir dijous, després d'escorcollar 8 botigues del municipi.

 

Se sospita que el material provenia de Nàpols, a Itàlia, i que des d'allà es distribuïa fins a Barcelona, fent parades a diferents punts, com Lloret. L'ajuntament ha anunciat que es personarà als jutjats, com a part perjudicada, quan es detectin delictes d'aquest tipus, que van en contra del comerç local.

 

El regidor qualifica l'operació d'ahir, amb uns 4.000 productes comissats i un detingut, com la més important feta aquest estiu contra material falsificat. Hi van participar una trentena d'agents policials, que van comptar amb pèrits de les marques falsificades, que van certificar que els articles no eren originals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist