25.6 C
Blanes

Desallotgen 200 persones per una falsa alarma

Una falsa alarma, provocada per l'olor a fum, ha fet desallotjar aquesta mitjanit les discoteques Moby’s i Tropics de Lloret. En aquells moments, els locals no es trobaven plens del tot. Hi havia, en total, unes 200 persones, que s'han evacuat sense problemes. Segons el regidor de seguretat ciutadana de l’ajuntament, Ignasi Riera, l'olor a […]

Darreres Notícies

Una falsa alarma, provocada per l'olor a fum, ha fet desallotjar aquesta mitjanit les discoteques Moby’s i Tropics de Lloret. En aquells moments, els locals no es trobaven plens del tot. Hi havia, en total, unes 200 persones, que s'han evacuat sense problemes. Segons el regidor de seguretat ciutadana de l’ajuntament, Ignasi Riera, l'olor a fum l'han desprès els tubs de l'aire condicionat de la discoteca Moby's.

 

circo de las estrellas

A dins s'hi ha cremat una mica de pols, que és el que ha generat la falsa alerta. El desallotjament dels clients de les dues discoteques ha durat una hora. Per tant, abans de la una de la matinada, tots han pogut tornar als locals i la nit ha continuat amb normalitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist