22.2 C
Blanes

Descontent entre els aficionats als toros davant l’enderroc de la plaça de Lloret

Els aficionats als toros de Lloret no veuen amb bons ulls que s'hagi decidit enderrocar la plaça de braus de la vila, la única que quedava intacta a les comarques gironines, juntament amb la d'Olot. La penya taurina de Lloret ha expressat la seva tristesa per la desaparició de l'equipament, que tenia més de 40 […]

Darreres Notícies

Els aficionats als toros de Lloret no veuen amb bons ulls que s'hagi decidit enderrocar la plaça de braus de la vila, la única que quedava intacta a les comarques gironines, juntament amb la d'Olot. La penya taurina de Lloret ha expressat la seva tristesa per la desaparició de l'equipament, que tenia més de 40 anys d'antiguitat i que havia acollit moltes corrides i primeres figures del toreig. 

Els pro-toros consideren que des de l'ajuntament s'ha fet campanya en contra de les corrides de braus i que ha tingut pressa en enderrocar la plaça. La penya taurina afirma que amb l'enderroc de la plaça de braus es margina una part de la població, la que té afició a les corrides. Creu que hauria estat millor conservar l'equipament, com a testimoni d'una època. Recordem que les obres per tirar a terra la plaça van començar dijous i que està previst que estiguin acabades en el termini d'un mes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist