19.5 C
Blanes

Desencallen l’aturada de les obres de la plaça Pere Torrent

Desencallen l'aturada en la construcció de l'edifici de la plaça Pere Torrent. Una reunió entre l'empresa Acciona, l'executora del projecte, i l'ajuntament ho ha fet possible.   Segons fonts municipals, les obres han estat aturades tres mesos perquè faltava un informe tècnic. Ara està enllestit i, amb els resultats a la mà, direcció i consistori […]

Darreres Notícies

Desencallen l'aturada en la construcció de l'edifici de la plaça Pere Torrent. Una reunió entre l'empresa Acciona, l'executora del projecte, i l'ajuntament ho ha fet possible.

 

circo de las estrellas

Segons fonts municipals, les obres han estat aturades tres mesos perquè faltava un informe tècnic. Ara està enllestit i, amb els resultats a la mà, direcció i consistori han acordat reiniciar els treballs.

 

Els terminis es fixaran en una trobada entre tècnics, que segons Josep Valls, regidor d'urbanisme, està prevista a principis de setembre. Segons l'ajuntament de Lloret, la manca d'un informe tècnic és el que ha tingut les obres aturades tres mesos. El regidor Josep Valls nega que la causa sigui que l'empresa vulgui cobrar més, tal i com s'havia apuntat.

 

Recordem que Acciona es va comprometre a construir l'edifici de continguts sòcio-culturals a la plaça Pere Torrent per un cost de 8,5 milions d'euros i en un termini de 18 mesos. Amb els retards actuals, l'obra tardarà una mica més, però, segons l'ajuntament, es mantindrà dins l'oferta inicial de la plica, que era de 24 mesos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist