18 C
Blanes

Destitueixen l’entrenador del Club Hoquei de Lloret per falta de resultats

L'equip es troba en una situació delicada, en la part baixa de la OK Lliga, i la directiva va demanar a Ricard Hernáez canvis visibles. Com que no han arribat, l'ultimàtum s'ha fet realitat i han cessat l'entrenador. El president del Club Hoquei, Joan Carles Gómez, assegura que ha estat una decisió “difícil”.   Amb […]

Darreres Notícies

L'equip es troba en una situació delicada, en la part baixa de la OK Lliga, i la directiva va demanar a Ricard Hernáez canvis visibles. Com que no han arribat, l'ultimàtum s'ha fet realitat i han cessat l'entrenador. El president del Club Hoquei, Joan Carles Gómez, assegura que ha estat una decisió “difícil”.

 

circo de las estrellas

Amb Ricard Hernáez fora de l'equip, feia falta nou entrenador. El substitut és Albert Pons. La directiva li té plena confiança perquè proporcioni el revulsiu que tanta falta li fa al club d'hoquei patins. La situació de l'equip en la classificació és complicada. Es troba en la part baixa, a dos punts de la vuitena posició.

 

El grup Lloret d'hoquei patins necessita millorar la seva situació dins la màxima categoria. L'objectiu que li han marcat al nou entrenador és classificar l'equip per a la segona volta de la OK Lliga.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist