19.5 C
Blanes

Detenen 10 persones per vendre productes falsificats

La policia deté deu persones a Lloret i a Girona, acusades de vendre articles de marques falsificades a la Costa Brava. Es calcula que els detinguts obtenien uns ingressos de 120.000 euros anuals i que eren els màxims responsables d'un grup organitzat. Se'ls imputa un delicte continuat contra la propietat industrial.   Segons el Cos […]

Darreres Notícies

La policia deté deu persones a Lloret i a Girona, acusades de vendre articles de marques falsificades a la Costa Brava. Es calcula que els detinguts obtenien uns ingressos de 120.000 euros anuals i que eren els màxims responsables d'un grup organitzat. Se'ls imputa un delicte continuat contra la propietat industrial.

 

circo de las estrellas

Segons el Cos Nacional de Policia, els principals distribuïdors eren dos homes espanyols. Es dedicaven al transport de viatgers amb autocar des d'Itàlia, on aprofitaven per comprar el producte falsificat que després venien a Catalunya.

 

Els agents van saber que un grup organitzat es dedicava a importar des d'Itàlia articles i gènere falsificat de marques conegudes i de luxe, que després venia. La policia va esbrinar que actuava a Lloret, des d'on distribuïa, en grans quantitats, articles falsos a establiments situats en aquest municipi, a Roses i a l'Estartit.

 

L'operació es va portar a terme a la demarcació de Girona i a zones costaneres el passat 26 de juliol. Va ser quan es va detenir els que serien els caps de la xarxa, distribuïdors i venedors dels productes falsificats, la majoria responsables de botigues a Lloret. Es va detenir un altre presumpte implicat aquest dimarts a la vila.

 

Els detinguts són tres homes de nacionalitat espanyola i set persones més del Senegal, l'Índia i el Marroc. Entre els efectes intervinguts, hi ha dos vehicles de gamma alta, una furgoneta, i milers d'articles com cinturons, bosses, carteres, rellotges i ulleres. El valor del gènere confiscat és d'uns 300.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist