26.4 C
Blanes

Detenen 4 romanesos per a fer prostituir una noia a Lloret

La policia deté 4 persones, dues a Lloret i dues més a Vidreres, per obligar una dona a prostituir-se. La víctima, una jove romanesa de 19 anys, l'haurien retingut de forma il·legal després de drogar-la. Va ser ella qui va denunciar els 4 homes, que l'haurien narcotitzat, retingut i obligat amb amenaces a prostituir-se en […]

Darreres Notícies

La policia deté 4 persones, dues a Lloret i dues més a Vidreres, per obligar una dona a prostituir-se. La víctima, una jove romanesa de 19 anys, l'haurien retingut de forma il·legal després de drogar-la. Va ser ella qui va denunciar els 4 homes, que l'haurien narcotitzat, retingut i obligat amb amenaces a prostituir-se en clubs de la zona.

 

circo de las estrellas

La investigació va començar el 31 de maig. La noia va denunciar a una comissaria de Madrid que era víctima d'una xarxa que es dedicava a la prostitució de dones. Va explicar que 4 homes romanesos l'havien retingut contra la seva voluntat, l'havien pujat en un cotxe i l'havien portat fins a Lloret on la van tenir dos dies en un hostal.

 

Més tard, diu que la varen obligar a prostituir-se en locals diversos. La víctima, segons va denunciar, sempre estava vigilada. Explica que li van prendre tots els diners i que l'amenaçaven que si no volia exercir li farien mal a ella o a la seva família a Romania.

 

La noia també ha dit que, perquè no pogués escapar, li varen prendre el passaport i l'obligaven a viure en el mateix club on treballava. Diu que va aconseguir fugir i que va arribar a Madrid, on va anar a la policia. Arran de l'investigació, es van detenir els dos responsables de la xarxa en un club de Vidreres i dos més en l'hostal de Lloret.

 

Quan la policia va registrar l'habitació de l'hostal, va trobar passaports de dones romaneses, entre els que hi havia el de la víctima. Així mateix va intervenir fotografies de dones i documentació relacionada amb la prostitució.

 

Els 4 detinguts, que tenen entre 19 i 34 anys, ja han passat a disposició del jutge. L'operació continua oberta i no es descarten més detencions. La investigació l'han dut a terme conjuntament policies de Lloret i de Madrid.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist