26.4 C
Blanes

Disco Inferno actua dissabte a la nit al Passeig Manel Bernat

Els amants de la música disco dels anys 70 tenen una cita ineludible amb Disco Inferno, una banda que reprodueix versions de la música d’aquesta època.   Un concert doncs adreçat especialment als nostàlgics, perquè podran escoltar tot un recull de peces del moment. El grup a més, intenta reproduir el so originari. Ho explica el bateria […]

Darreres Notícies

Els amants de la música disco dels anys 70 tenen una cita ineludible amb Disco Inferno, una banda que reprodueix versions de la música d’aquesta època.  

Un concert doncs adreçat especialment als nostàlgics, perquè podran escoltar tot un recull de peces del moment. El grup a més, intenta reproduir el so originari. Ho explica el bateria del grup, Ramon Rabinat.

circo de las estrellas

Disco Inferno està formada per 10 músics, igual que passava en bandes del moment. 3 músics que interpreten instruments de vent, una base de 5 músics amb percussió i dos cantants. Només així, diu Rabinat, es pot reproduir la música de l’època. 

La formació va néixer per encàrrec de la Sala Luz de Gas de barcelona ara fa dos anys. Els faltava una banda que toqués música disco dels anys 70.

Disco Inferno actuen a les 11 de la nit al Passeig Manel Bernat en el marc de la Festa Major d’estiu. A més és quasi un privilegi poder-los veure a Lloret perquè o bé actuen a la Sala Luz de Gas o en festes privades. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist