22 C
Blanes

Divendres 23 de febrer comença la 4a edició del Rally Històric

Tot està a punt per la quarta edició del Rally Històric que comença aquest divendres 23 de febrer a Lloret de Mar. Un esdeveniment que sembla ser acollirà a prop de 700 persones més tots aquells interessats pel món del motor que s'acostin des de poblacions veïnes. Segons ha afirmat Francesc Oliva, regidor de Promoció […]

Darreres Notícies

Tot està a punt per la quarta edició del Rally Històric que comença aquest divendres 23 de febrer a Lloret de Mar. Un esdeveniment que sembla ser acollirà a prop de 700 persones més tots aquells interessats pel món del motor que s'acostin des de poblacions veïnes.

Segons ha afirmat Francesc Oliva, regidor de Promoció econòmica de l'ajuntament, les novetats d'enguany són els slaloms organitzats i la possibilitat de seguir el rally històric a través d'una web cam. 

circo de las estrellas

El Rally comença divendres al matí amb les verificacions encara que la primera sortida no serà fins a les quatre de la tarda. La següent competició no serà fins dissabte a les dues de la tarda hora en la què els cotxes sortiran des del podi del passeig marítim i diumenge finalitzarà el rally històric a dos quarts d'una a Fenals.

A dia d'avui es compta amb un total de 147 inscrits i participen equips estrangers sobretot de França i Portugal encara que també assistiran italians, andorrans i anglesos. Segons ha afirmat Francesc Oliva es tracta d’una quarta edició del rally històric que demostra que la prova està ja consolidada a Lloret de Mar.

Recordem que els cotxes que participen en el Rally Històric són vehicles que tenen 25 anys d'antiguitat. I recordem també a tots aquells interessats pel món del motor que podran veure els exemplars aparcats al parc tancat del passeig quan no hi hagi competició. És a dir: fins a les quatre de la tarda del divendres, des de la matinada de dissabte fins a les dues del migdia i des de la matinada de diumenge fins a les 10 del matí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist