25.9 C
Blanes

Donen d’alta totes els ferits de l’accident d’ahir

Reben els 5 ferits de l'accident d'ahir, en el centre de Lloret de Mar. L'única persona que va quedar a l'hospital és una dona, de nacionalitat boliviana, que ahir va rebre l'alta abans de la mitjanit. Els fets van passar ahir al migdia, en la cruïlla de la carretera de Tossa i del carrer Sant Pere.   […]

Darreres Notícies

Reben els 5 ferits de l'accident d'ahir, en el centre de Lloret de Mar. L'única persona que va quedar a l'hospital és una dona, de nacionalitat boliviana, que ahir va rebre l'alta abans de la mitjanit. Els fets van passar ahir al migdia, en la cruïlla de la carretera de Tossa i del carrer Sant Pere.

 

circo de las estrellas

Un cotxe va voler avançar una furgoneta que girava i va perdre el control. Es va encastar contra la vorera, on hi havia quatre dones i un nadó que esperaven per creuar. També es va endur per davant mobiliari urbà, com una paperera i una tanca.

 

Tot i l'espectacularitat de la topada, els ferits, que van ser atesos al comarcal de Blanes, van rebre, ahir mateix, l'alta mèdica. Inclòs el nadó, que es troba perfectament. És fill de la dona que va rebre un impacte major del cotxe.

 

El conductor del cotxe, un veí de Lloret d'origen marroquí, va donar negatiu a les proves d'alcoholèmia. Després de declarar a les dependències de la policia local, ha quedat en llibertat. Segons fonts policials, l'excés de velocitat i una possible inexperiència al volant serien les causes més probables de l'accident.

 

La policia local va prendre declaració ahir al conductor, als afectats i a testimonis de l'accident. Passarà l'expedient al jutjat, que determinarà quin és el procés a seguir.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist