25.6 C
Blanes

Eduard Coloma repeteix com a cap de llista d’ERC

No ha estat cap sorpresa. Eduard Coloma és, de forma oficial, l'alcaldable per ERC de Lloret a les pròximes eleccions municipals. L'executiva nacional el va ratificar ahir al vespre, després que ho hagués fet la secció local. L'única candidatura que s’hi va presentar és la seva.   Eduard Coloma és el regidor que té el […]

Darreres Notícies

No ha estat cap sorpresa. Eduard Coloma és, de forma oficial, l'alcaldable per ERC de Lloret a les pròximes eleccions municipals. L'executiva nacional el va ratificar ahir al vespre, després que ho hagués fet la secció local. L'única candidatura que s’hi va presentar és la seva.

 

circo de las estrellas

Eduard Coloma és el regidor que té el grup a l'ajuntament i anuncia que, de cara als comicis del mes de maig, la llista republicana incorporarà cares noves en les primeres posicions. “Treballem des de fa mesos en una llista forta, amb gent nova i amb il·lusió, que treballi per Lloret” afirma Coloma.

 

Amb una llista electoral renovada, el grup, ara a l'oposició, afronta les eleccions locals amb uns objectius clars. Són, segons ERC, fer polítiques que fomentin la cohesió social, atraure empreses perquè s'instal·lin a Lloret i obrir l'ajuntament a la població. Si en els objectius el grup parla clar, on no ho fa tant és en els possibles pactes post-electorals.

 

Diu que pactar amb el PP no és una prioritat, i s'expressa així en possibles aliances amb CiU o el PSC: “L’objectiu d’Esquerra és governar i fer el seu programa electoral. Amb qui ho faci, depèn de la gent”. El portaveu d'ERC a Lloret recorda que el seu partit forma part de l'Entesa que governa a la Generalitat i considera que això serà un “valor afegit” a tenir en compte en els pactes post-eleccions.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist