22.2 C
Blanes

El 2008 es començarà a licitar l’obra de la nova variant que unirà Lloret amb l’autopista

L’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, va aprofitar la visita de divendres passat a Lloret del Conseller de Política Territorial i Obra Pública, Joaquim Nadal, per demanar-li que el govern català tiri endavant la nova variant que ha d’unir Lloret amb l’autopista. Una demanda a la qual el conseller va posar data. El 2008 […]

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, va aprofitar la visita de divendres passat a Lloret del Conseller de Política Territorial i Obra Pública, Joaquim Nadal, per demanar-li que el govern català tiri endavant la nova variant que ha d’unir Lloret amb l’autopista. Una demanda a la qual el conseller va posar data. El 2008 es començarà a licitar l’obra.

El conseller també es va comprometre a construir el carril bus entre Blanes i Tossa. Dos anuncis considerats urgents i de justícia pel regidor de mobilitat, Ignasi Riera, sobre la variant, Riera ha manifestat la congestió de trànsit que pateixen els tres municipis de la Costa Brava Sud i per tant considera vital aquesta variant.

circo de las estrellas

Respecte el carril bus que ha d’unir Blanes i Lloret Riera diu que la mobilitat entre aquests dos municipis és molt intensa i que cal que les administracions facin actuacions com aquesta si volem una mobilitat sostenible.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist