26.2 C
Lloret de Mar
Façana marítima de Lloret de Mar.

El 70% dels llits estan oberts aquest cap de setmana a Lloret

Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, assenyala amb esperança "volem una temporada en què es flexibilitzi l'arribada dels clients internacionals".

Façana marítima de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

L’obertura de nous hotels de cara a la temporada d’estiu, especialment de grans dimensions com l’Olympic de la cadena Evenia, que se sumen a altres establiments ja oberts com el Guitart, fa que aquest cap de setmana hi hagi un 70% dels llits oberts a Lloret de Mar.

Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, assenyala amb esperança “volem una temporada en què es flexibilitzi l’arribada dels clients internacionals” i assegura que, com a destinació, “necessitem no dependre del passaport i que es permeti el moviment de turistes a través del certificat de vacunació de cada país”.

Lloret de Mar té 30.000 places hoteleres i 120 hotels. La majoria de turistes, un 80%, són estrangers. És per això que aquest estiu, més que mai, estan pendents que arribin fins a la destinació.

L’ocupació actual i les reserves més properes són de clients nacionals, que vénen especialment el cap de setmana o amb motiu d’esdeveniments esportius, com el campionat d’Espanya de natació adaptada d’aquest cap de setmana. La touroperació està encara aturada.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img