22 C
Blanes

El Barri de Can Ballell celebra la seva festa aquest cap de setmana

Ignasi Riera, Regidor del Barri de Can Ballell, farà divendres a la nit el pregó de festes que encetarà un cap de setmana d’activitats. Després de Puigventós la setmana passada el 6, 7 i 8 de juliol és el torn dels veïns de Can Ballell. L'acte més destacat, com cada any és la benedicció de vehicles. Recordem […]

Darreres Notícies

Ignasi Riera, Regidor del Barri de Can Ballell, farà divendres a la nit el pregó de festes que encetarà un cap de setmana d’activitats.

Després de Puigventós la setmana passada el 6, 7 i 8 de juliol és el torn dels veïns de Can Ballell. L'acte més destacat, com cada any és la benedicció de vehicles.

circo de las estrellas

Recordem que Sant Cristòfol és el patró de tots els conductors. La cerimònia començarà a dos quarts d'1 de diumenge. La principal novetat és que enguany la comitiva de vehicles no passarà pel centre del poble. Del recorregut d’aquest any n’ha parlat Montse Fabrelles, Presidenta de l’associació de veïns de Can Ballell. 

Les activitats i la gresca s’allargarà durant tres dies, a partir de divendres a la nit i fins diumenge: Un altre canvi en la programació d’engany és la representació de l’obra de teatre.

Si en anys anteriors era l’acte que posava punt i final a la celebració, aquest any s’ha traslladat a demà divendres, just després del pregó. La festa està oberta a tots els veïns de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist